Vainu-klinikka

Tiedätkö mitä töitä etsit, mutta sopivien yritysten löytäminen on haasteellista? Tule Vainu-klinikalle TalentSpaceen. Vainu-klinikalla saat puoli tuntia yksilöohjattua aikaa löytää etsimiäsi työpaikkoja ja mielenkiintoisia yrityksiä.

Ota netin syövereistä tietoa kaivava Vainu-työkalu avuksi etsintään. Vainu on sähköinen työkalu, jolla voit löytää sinua kiinnostavia yrityksiä. Vainulla voit löytää paitsi avoimet työpaikat, myös vinkkejä piilotyöpaikoista, sillä Vainu osaa kertoa missä yrityksissä on kasvupotentiaalia, halua kansainvälistyä, suunnitelmia laajentaa toimipisteitä tai avata toimisto uudelle paikkakunnalle.

HUOM! Kaikki kevään ja alkukesän klinikka-ajat on nyt varattu eikä uusia varauksia voida ottaa enää vastaan. Peruutuspaikkaa voi kysellä lähettämällä meili osoitteella info@trestart.fi.  Elokuusta alkaen Vainu-klinikalle ilmoittaudutaan osoitteessa https://omavisio.fi/

Vainu on Vainu Finland Oy:n ohjelmisto, joka tekee järjestelemättömästä avoimesta yritysdatasta informatiivisia koosteita.