TIEDOTE: TJ-aamiaiset on toistaiseksi peruttu. Suunnittelemme vaihtoehtoisia toteutuksia. Tiedotamme ratkaisuista mahdollisimman pian. Mikäli sinulla on ehdotuksia tai kysyttävää liittyen TJ-aamiaisiin, ota yteyttä info@trestart.fi.

Toimitusjohtaja tai yrittäjä Tampereen alueella – tule tapaamaan ja verkostoitumaan muiden kaltaisiesi kanssa ja kuulemaan yrittäjien tarinoita, joista voit ammentaa oppeja myös omaan liiketoimintaasi.

TJ-aamiaiset pähkinänkuoressa

Tampereen kaupunki järjestää Pirkanmaan työssäkäymisalueen toimitujohtajille suunnattuja verkostoitumistilaisuuksia. Jokaisella aamiaisella kuullaan tuhdin aamupalan ohella yhden yrittäjän tarina – mitkä asiat ovat olleet hänen yrityksensä menestyksen avaimet tai millaisia oppimisen paikkoja yrittäjä on kohdannut. Verkostoituminen aamiaisilla on ohjattua, joten kaikki pääsevät luontevasti mukaan. Tilaisuus on yrittäjille maksuton.

Tampereen kaupunki haluaa kuulla miten se voi palvella yrittäjiä paremmin. Tilaisuuksissa on mukana edustajia kaupungin eri palvelualueilta. Yrityskoordinaattorit myös ohjaavat muiden alueen yrityspalveluiden pariin tilanteen mukaan. Aamiaisilla on siis helppo päästä jutustelemaan myös oman kaupungin kanssa.

Ilmoittautumalla varmistat aamiaistarjoilusi. Lisäksi kaikille ilmoittautuneille toimitetaan osallistujalista, johon voi etukäteen tutustua.