TJ-Aamiaiset

Toimitusjohtaja tai yrittäjä Tampereen alueella – tule tapaamaan ja verkostoitumaan muiden kaltaisiesi kanssa ja kuulemaan yrittäjien tarinoita, joista voit ammentaa oppeja myös omaan liiketoimintaasi.

TJ-Aamiaiset pähkinänkuoressa

Tampereen kaupunki järjestää Pirkanmaan työssäkäymisalueen toimitujohtajille suunnattuja verkostoitumistilaisuuksia. Jokaisella aamiaisella kuullaan tuhdin aamupalan ohella yhden yrittäjän tarina ja mitkä asiat ovat olleet hänen yrityksensä menestyksen avaimet tai vaihtoehtoisesti millaisia sudenkuoppia hän voi kokemuksensa perusteella muille yrittäjille opettaa. Verkostoituminen aamiaisilla on ohjattua, jotta myös sellaiset yrittäjät, joille verkostoituminen ei ole luontaista pääsevät mukaan. Tilaisuus on yrittäjille maksuton. Tampereen kaupunki haluaa kuulla miten se voi palvella yrittäjiä paremmin. Tilaisuuksissa on mukana edustajia kaupungin eri palvelualueilta. Yrityskoordinaattorit myös ohjaavat muiden alueen yrityspalveluiden pariin tilanteen mukaan. Aamiaisilla on siis helppo päästä jutustelemaan muiden yrittäjien lisäksi myös oman kaupungin kanssa.Tilaisuuksiin vaaditaan ilmoittautuminen, jotta voidaan varautua oikeisiin tarjoilumääriin. Lisäksi kaikille ilmoittautuneille toimitetaan etukäteen lista muista osallistujista, jolloin verkostoituminen on helppoa ja käyntikortit vaihtavat omistajaa.

TJ-Aamiaiset XL

Joulukuun TJ-Aamiaisilla on luvassa lahja yrittäjille: Puhetta myynnistä! Ihan pienestä lahjasta ei ole kyse, sillä laadukkaita ja ilmaisia vinkkejä moderniin myyntiin saa tuskin mistään! 

Aamupalan ohella kuulemme myös Santtu Kottilan ja Leadoo Oy:n tarinan nousukiitoon lähteneestä StartUpista sekä siitä, miten hän on päätynyt luomaan myyntiä, liidien generointia ja  asiakaspalvelua tukevaa chatbot-teknologiaa –  ja miten bottiteknologialla voidaan saada nopeasti myynti lentoon. Yritys on saanut Hottest StartUp in Finland 2019 -palkinnon.
Luvassa on myös huikea modernin myynnin palopuhe Myyntituli Oy:n Linda Asikaiselta, jolta eivät ideat ja intohimo myyntiin lopu! 

Jos haluat vinkkejä myynnin kehittämiseen, kannattaa ilmoittautua mukaan!

Ti 10.12. TJ-Aamiaiset XL, TalentSpace (Satakunnankatu 18A)


ILMOITTAUDU