TJ-Aamiaiset

Tampereen kaupunki järjestää Pirkanmaan työssäkäymisalueen toimitujohtajille suunnattuja verkostoitumistilaisuuksia. Jokaisella aamiaisella kuullaan tuhdin aamupalan ohella yhden yrittäjän tarina ja mitkä asiat ovat olleet hänen yrityksensä menestyksen avaimet tai vaihtoehtoisesti millaisia sudenkuoppia hän voi kokemuksensa perusteella muille yrittäjille opettaa. Verkostoituminen aamiaisilla on ohjattua, jotta myös sellaiset yrittäjät, joille verkostoituminen ei ole luontaista pääsevät mukaan. Tilaisuus on yrittäjille maksuton.

Tampereen kaupunki haluaa kuulla miten se voi palvella yrittäjiä paremmin. Tilaisuuksissa on mukana edustajia kaupungin eri palvelualueilta. Yrityskoordinaattorit myös ohjaavat muiden alueen yrityspalveluiden pariin tilanteen mukaan. Aamiaisilla on siis helppo päästä jutustelemaan muiden yrittäjien lisäksi myös oman kaupungin kanssa.

Tilaisuuksiin vaaditaan ilmoittautuminen, jotta voidaan varautua oikeisiin tarjoilumääriin. Lisäksi kaikille ilmoittautuneille toimitetaan etukäteen lista muista osallistujista, jolloin verkostoituminen on helppoa ja käyntikortit vaihtavat omistajaa.

Syksyllä TJ-aamiaiset järjestetään seuraavasti.

Ti 22.10. Kokki, ravintoloitsija ja ruokaelämystaiteilija Arto Rastas
ILMOITTAUDU

Ti 19.11 Tulossa!

Ti 10.12. Tulossa! TJ-Aamiaiset XL