Toimitusjohtaja tai yrittäjä Tampereen alueella – tule tapaamaan ja verkostoitumaan muiden kaltaisiesi kanssa ja kuulemaan yrittäjien tarinoita, joista voit ammentaa oppeja myös omaan liiketoimintaasi.

TJ-Aamiaiset pähkinänkuoressa

Tampereen kaupunki järjestää Pirkanmaan työssäkäymisalueen toimitujohtajille suunnattuja verkostoitumistilaisuuksia. Jokaisella aamiaisella kuullaan tuhdin aamupalan ohella yhden yrittäjän tarina ja mitkä asiat ovat olleet hänen yrityksensä menestyksen avaimet tai vaihtoehtoisesti millaisia sudenkuoppia hän voi kokemuksensa perusteella muille yrittäjille opettaa. Verkostoituminen aamiaisilla on ohjattua, jotta myös sellaiset yrittäjät, joille verkostoituminen ei ole luontaista pääsevät mukaan. Tilaisuus on yrittäjille maksuton. Tampereen kaupunki haluaa kuulla miten se voi palvella yrittäjiä paremmin. Tilaisuuksissa on mukana edustajia kaupungin eri palvelualueilta. Yrityskoordinaattorit myös ohjaavat muiden alueen yrityspalveluiden pariin tilanteen mukaan. Aamiaisilla on siis helppo päästä jutustelemaan muiden yrittäjien lisäksi myös oman kaupungin kanssa.Tilaisuuksiin vaaditaan ilmoittautuminen, jotta voidaan varautua oikeisiin tarjoilumääriin. Lisäksi kaikille ilmoittautuneille toimitetaan etukäteen lista muista osallistujista, jolloin verkostoituminen on helppoa ja käyntikortit vaihtavat omistajaa.

Helmikuun TJ-Aamiainen 11.2. klo 7.30 alkaen

Hei toimari! Starttaa vuoden 2020 verkostoituminen TJ-aamiaisella!

Helmikuun TJ-aamiaisen avaa kulunvalvontaan erikoistuneen Tolotech Oy:n toimitusjohtaja Marjut Tolonen. Marjut jakaa kokemuksiaan ja pohdintojaan henkilöstön palkkaamisesta pienyritykseen ja siitä, mitä palkkaamisen haasteista voi oppia. Kuulemme, mitä rekrytointiprosessissa kannattaa huomioida, ja miten selvitä mahdollisista virhearvioinneista!

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan tästä tärkeästä aiheesta Marjutin johdolla!

ILMOITTAUDU

Paikka: TalentSpace, Finlayson, Satakunnankatu 18A. 33210 Tampere

Kevään 2020 TJ-aamiaisten päivänmäärät;

11.2., 17.3., 21.4., 19.5. ja 16.6.