Työnohjausryhmä

Karttaa ei ole saatavissa

Date/Time
Date(s) - 07/11/2019
13:00 - 14:30

Location
TalentSpace, Satakunnankatu 18 A

Categories


TreStart tarjoaa työnohjausta työnhakijoille

Ilmoittaudu mukaan ryhmään, jossa työnhakua tarkastellaan voimavarakeskeisen työnohjauksen keinoin. Nopeimmat 8 aktiivista mahtuvat ryhmään – toimi heti!

Ryhmä kokoontuu 6 kertaa, aloitus torstaina 7.11. klo 15.00-16.30 Näsilinnankatu 26, (kokoontuminen 2 krs. aulassa). Ensimmäisellä kerralla sovitaan tulevat tapaamiset.

Ilmoittaudu tästä linkistä.

Ryhmän ohjaajana toimii yhteiskunnallisen työn pastori, työnohjaaja (STOry),organisaatiokonsultti (FINOD) Juha Mattila. Työnohjauksella tarkoitetaan oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä. Työnhaku on täyttä työtä ja sitä kannattaa tutkia. Keskiössä ovat omaan työnhakuun, siinä kohdattuihin ihmisiin ja omaan rooliin työnhakijana liittyvät kysymykset, kokemukset ja tunteet. Oman työnhaun tutkiminen tapahtuu koulutetun työnohjaajan avulla työnohjausryhmässä. Työnohjauksen tavoitteena on vapauttaa ohjattavan voimavaroja, luovuutta ja ajattelua työnhakuun. Työnohjauksen päämääränä on myös auttaa jaksamisessa.Ryhmä, jonka osallistujat ovat samassa tilanteessa tuo kokemuksensa, huomionsa ja ajatuksensa ikään kuin peiliksi jäsenelle, jonka tilannetta tarkastellaan. Ryhmä on voimavara, joka auttaa näkemään asioita uudesta näkökulmasta.

 

Tervetuloa!