Työnohjaus työnhakijoille ryhmä aloittaa

Karttaa ei ole saatavissa

Date/Time
Date(s) - 19/03/2018
12:00 - 13:30

Location
TreStart / TalentSpace

Categories


Uusi työnohjausta työnhakuun ryhmä alkaa. infoa ryhmästä ja siihen liittymisestä saat 19.3. TalentCafeessa. Juha tulee silloin kertomaan mistä on kyse.

Työnhakijoiden työnohjausryhmässä tuetaan osallistujia tarkastelemaan omaa työnhakuaan ja kehittämään sitä. Ohjattavat arvioivat oman työnhakuaan, sen vaatimuksia, omia toimintatapojaan ja oman persoonansa vaikutusta työnhakuprosessiin koulutetun työnohjaajan avulla.. Työnohjauksessa jäsennellään työnhakuprosessiin liittyviä kokemuksia ja tunteita. Työnohjauksen tavoitteena on vapauttaa ohjattavan voimavaroja, luovuutta ja ajattelua työnhakuun. Työnohjauksen päämääränä on myös auttaa jaksamisessa.

Ryhmä, jonka osallistujat ovat samassa tilanteessa tuo kokemuksensa, huomionsa ja ajatuksensa ikään kuin peiliksi jäsenelle, jonka tilannetta tarkastellaan. Ryhmä on voimavara, joka auttaa näkemään asioita uudesta näkökulmasta. Ryhmän työskentely perustuu avoimuuteen ja luottamukseen. Ryhmä asettaa tavoitteet työskentelylle. Ryhmän ohjaajana toimii yhteiskunnallisen työn pastori, työnohjaaja (STOry),organisaatiokonsultti (FINOD) Juha Mattila.

Lisää työnohjauksesta voit lukea Suomen työnohjaajat ry:n nettisivuilta http://www.suomentyonohjaajat.fi/tyonohjaus