TTY Edutech koulutusinfo: Tietojohtaminen ja data-analytiikka & teollisuusrobotiikka ja tuotantoautomaatio

Karttaa ei ole saatavissa

Date/Time
Date(s) - 01/10/2018
13:30 - 14:30

Location
TalentSpace, Satakunnankatu 18 A

Categories


Tietojohtamisen ja data-analytiikan asiantuntija (11/2018 alk)

Teollisuusrobotiikka ja tuotantoautomaatio (2019 alk)

Tule kuulemaan ja kyselemään lisää koulutuksesta 1.10. klo 15.30 alkaen.

Maksuttomia koulutuksia työttömille tai työttömyysuhan alaisille! Lue linkeistä mm. sisältöteemat, tässä lyhyet esittelyt – ja tervetuloa infoon FInlaysonille TalentSpaceen!

Tietojohtaminen ja data-analytiikka

Koulutukseen valitaan 20 työtöntä tai työttömyysuhan alla olevaa hakijaa, joilla on taustalla korkeakoulututkinto. Työkokemusta on hyvä olla tietotekniikan hyödyntämisestä liiketoiminnan kehittämisessä. Tärkeintä on motivaatio oppia uusia lähestymistapoja sekä työkaluja tiedon entistä parempaan hyödyntämiseen.

Koulutuksen kokonaislaajuus on 30 opintopistettä. Koulutus alkaa marraskuussa 2018 ja se kestää noin 10kk. Opinnoissa on kesätauko.

Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa, koska lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti ilta-aikaan. Koulutus on sivutoimista opiskelua, koska opintoja kertyy alle 5op/kk. Luennot, ryhmätehtävät, yksilöharjoituksia, oppimispäiväkirja sekä ohjattu hackathon työskentely.

Teollisuusrobotiikka ja tuotantoautomaatio

Koulutukseen valitaan 20 työtöntä tai työttömyysuhan alla olevaa teknisten alojen insinööriä (erityisesti kone- ja tuotantotekniikka, automaatio tai muulta soveltuvalta alalta).

Osallistujilla hyvä olla työkokemusta suomalaisen valmistava teollisuuden kappaletavaratuotannosta tai kiinnostusta edetä valmistavan teollisuuden robotiikan tehtäviin. Robotiikan ja tuotantoautomaation perusosaaminen katsotaan eduksi. Painotamme osallistujavalinnassa hakijan motivaatiota oppia uutta ja syventää robotiikan osaamista. Odotamme hakijoilta myös riittävää suomen ja englanninkielen taitoa opetukseen osallistumiseksi. Opetus järjestetään pääosin suomeksi, ja osittain englanniksi. Kurssimateriaalista suurin osa on englanninkielistä.

Koulutuksen kokonaislaajuus on 30 opintopistettä ja se toteutetaan vuoden 2019 aikana. Lähi- ja etäopetus alkaa tammikuulla 2019 ja päättyy joulukuulla 2019. Opinnoissa on kesätauko.

Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa, koska lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti ilta-aikaan. Koulutus on sivutoimista opiskelua, koska opintoja kertyy alle 5op/kk. Luento-opetuksen lisäksi koulutus sisältää paljon harjoituksia ja hands-on työskentelyä, etätehtäviä, vierailuja, workshopeja sekä harjoitustöitä yrityksille.