11.12. Teemakeskustelu: Osaajana minä, nainen 50+

Karttaa ei ole saatavissa

Date/Time
Date(s) - 11/12/2018
13:00 - 14:30

Location
TalentSpace, Satakunnankatu 18 A

Categories


 

11.12. Teemakeskustelu: Osaajana minä, nainen 50+

klo 15-16.30

Naisille suunnattu teemakeskustelu siitä, mitä on olla nainen työelämässä, tässä yhteiskunnassa ja mitä on olla nainen aikuisella iällä työnetsijänä.

Keskimäärin yli kolmekymmentä vuotta työkokemusta ja elämänkokemusta jo iso kourallinen. Miten minä, reilu viiskymppinen nainen osaisin tarjota osaamistani paremmin? Tuntuuko, että jos ei nyt kauniimmat niin ainakin rohkeammat työnhakijat vievät rekryissä huomion? Miksi osaamiseni jää piiloon, piilotanko sitä itse? Miten arvostaa osaamistaan paremmin ja tuoda se esiin nykyisen työelämän vaatimukset täyttävänä?

Teemakeskustelun vetää Lotta 045 324 0292 / SpringHouse Oy

Teemakeskustelut valikoituina syystiistaina laittavat ajatuksia liikkeelle kyseisen aihepiirin ympäriltä. Teemakeskustelu voi olla kaipaamasi startti tuumauksesta tekemiseen.. tai tekemisesi tuumaustauko? Ehkä porukalla keskustelu tai oudomman asian kyseessä ollessa kuunteleminen ja kyseleminen ovat juuri se, mitä tarvitset?

Ota oma vihko mukaan työnhakuhuomioitasi varten. Teemakeskusteluun saa osallistua vaikka vauva vaunussa! Mukaan kahville ja jutulle saa tulla myös ilman omaa ajankohtaista työnhakua tai kertomaan kokemuksiaan ja onnistumisiaan teeman tilanteista. Tule TalentSpacelle, ei ilmoittautumista, ei minimi- tai maksimiosallistujamäärää. Teemakeskustelut on tarkoitettu jokaiselle työnhakijalle tai muuten vain asiasta kiinnostuneelle.