Teemakeskustelu: Joka työnhakijan myyntitaidot

Karttaa ei ole saatavissa

Date/Time
Date(s) - 16/10/2018
13:00 - 14:30

Location
TalentSpace, Satakunnankatu 18 A

Categories


 

Teemakeskustelut valikoituina syystiistaina laittavat ajatuksia liikkeelle kyseisen aihepiirin ympäriltä. Teemakeskustelu voi olla kaipaamasi startti tuumauksesta tekemiseen.. tai tekemisesi tuumaustauko? Ehkä porukalla keskustelu tai oudomman asian kyseessä ollessa kuunteleminen ja kyseleminen ovat juuri se, mitä tarvitset?

Ota oma vihko mukaan työnhakuhuomioitasi varten. Teemakeskusteluun saa osallistua vaikka vauva vaunussa! Mukaan kahville ja jutulle saa tulla myös ilman omaa ajankohtaista työnhakua tai kertomaan kokemuksiaan ja onnistumisiaan teeman tilanteista. Tule TalentSpacelle, ei ilmoittautumista, ei minimi- tai maksimiosallistujamäärää. Teemakeskustelut on tarkoitettu jokaiselle työnhakijalle tai muuten vain asiasta kiinnostuneelle.

16.10. Teemakeskustelu: Joka työnhakijan myyntitaidot
klo 15-16.30

Samasta teemasta järjestetty TalentShare innosti ottamaan teeman uuteen käsittelyyn!
Haastattelu on juttelua ja myyntitilanne puolin toisin. Mitä minun tulee ottaa huomioon myymisen teemasta töitä hakiessani?
Olenko selvittänyt itselleni mitä myyn eli minkälaisia taitoja tai vahvuuksia minussa on?
Entä heikkouksia?
Mikä on totta ja mikä on kuvitelmaa, turhaa rajaavaa painolastia, mitä asioita en itse oikein tunnista tai osaa sanoittaa?
Miten valjastan omia vahvuuksiani?
Myyntitaidot – minkälainen on osaamisensa myyjä?
Pitääkö haastattelijan myydä rekrytoiva organisaatio sinulle, työnhakijalle?
Pallotellaan ajatuksia, kokemuksia ja ideoita.

Seuraava Teemakeskustelu:

23.10. Teemakeskustelu: Miten motivoin itseäni työnhaussa
klo 15-16.30

Mitkä ovat motivaationi lähteet etsiessäni ja hakiessani työtä? MItä teen silloin, kun motivaatio tuntuu olevan hukassa? Mikä saa minut etsimään töitä ja mikä uudelleen ja uudelleen uskomaan itseeni ja osaamiseeni?