TalentSoffa: Vazan

Karttaa ei ole saatavissa

Date/Time
Date(s) - 18/01/2018
08:00 - 10:00

Location
TreStart / TalentSpace

Categories


Oletko kiinnostunut uudesta liikeideasta ja sovelluskehityksestä? Tule keskustelemaan yrityksen kanssa siitä, miten sovellusta voidaan kehittää ja kuinka liikeidea saadaan nopeasti eteenpäin. Miten sinä voisit olla mukana siinä? Vazan Oy tulee kertomaan mielenkiintoisesta sovelluksestaan, joka mahdollistaa entistä laajemman palvelutarjonnan meidän tavallisten ihmisten kesken. Kotiruokaa, leivoksia, naapuriapua tai vaikka palveluiden vaihtoa.

Mikä on Vazan?

 

VAZAN on mobiilisovellus, jossa yksityinen ihminen voi ostaa tai myydä toiselle tavalliselle ihmiselle aitoa kotiruokaa, leivoksia, naapuriapua tai vaikka vaihtaa palveluita. Helposti, halvalla ja hauskalla tavalla, jopa ihan naapurista. Kun hankit tai tarjoat palveluita, sinulle aukeaa myös mahdollisuus tutustua ihmisiin. Palvelun tarjoajana voit myös kokeilla erilaisia tapoja työllistää itseäsi, saat antaa luovuuden loistaa. VAZAN tarjoaa hyvin matalan kynnyksen yrittäjyysalustan erilaisille kokeiluille. VAZAN on turvallinen ja mainosvapaa ihmisiä yhteisöllistävä alusta.

Yksi perustajistamme söi eines-ateriana puulta maistuvaa makaronilaatikkoa ja naapurista tuoksui aito terveellinen kotiruoka. Suomessa on paljon hyviä palveluita, mutta niiden löytäminen on työn ja tuskan takana. Siitä lähti ideamme, kuinka köyhä opiskelija saisi helposti ja halvalla aitoa kotiruokaa. Tästä lähti VAZAN kasvamaan.

Lähdimme kehittämään mobiilisovellusta, josta löytyy helposti kaikki tarvittava – ihmiseltä ihmiselle. Jotta palvelu sopisi kaikille, olemme kuunnelleet kehitysvaiheessa 18-88-vuotiaita.

Palvelumme toimii olemattomalla kuukausimaksulla, jolla voi ostaa ja tarjota mitä tahansa palveluita VAZAN kautta kuukauden ajan. Kun hinta on halpa ja käyttäjämäärät kasvavat, palvelusta tulee entistäkin himoittavampi, suorastaan pakollinen arjen helpotus.

Muutamme käsityksen kuluttajasta. Palvelussamme ei ole kuluttajia, ainoastaan ihmisiä. Haluamme tehdä hyvää ja kilpailla antamisessa.

Esimerkiksi Airbnb:n kautta, kun vuokraat asuntosi, joudut maksamaan yritykselle 15 euroa kerrasta, jos vuokraat 20 kertaa kuukaudessa, maksat 300 euroa. Vertailun vuoksi, meillä kaikki onnistuu yhdellä halvalla 3 euron kuukausimaksulla. Yksityinen ihminen voi myydä 12 euron arvoisen illallisen 7 eurolla ja silti tekee vielä voittoa.

Jos kiinnostuit ideastamme, olet etsimämme henkilö. Yrityksemme kasvun toteuttamiseksi tarvitsemme satoja, jopa tuhansia ihmisiä. Teillä on kapasiteettia, laittakaa se toimintaan. Voitte toimia omien hommien ohessa, sen mukaan, miten itse haluatte. Teidän kanssa me haluamme alkaa harjoittelemaan itseohjautuvuutta. Meillä on visio maailmanlaajuisesta yrityksestä, hyppää mukaan vielä, kun voit! Tehdään se yhdessä!