TalentSoffa: Rehakka Group Oy

Karttaa ei ole saatavissa

Date/Time
Date(s) - 03/12/2019
07:00 - 09:00

Location
TalentSpace, Satakunnankatu 18 A

Categories


Haussa Ecu-optimoija!

Rehakka Group Oy edustaa Suomessa Italialaista FlashMap ECU -optimointijärjestelmää. Yritys etsii tekijää toteuttamaan FlashMapin myyntiä ja markkinointia määräaikaiseen työsuhteeseen tai laskua vastaan.

Ilmoittaudu Soffalle klikkaamalla tästä.

Ota duuni vastaan ja tule tapaamaan työnantajaa TalentSoffalle kuullaksesi lisää ja keskustelemaan mahdollisuuksista 3.12. klo 9-11!

FlashMapillä on Euroopassa 1500 yhteistyökumppania, jotka uudelleen ohjelmoivat moottorinohjausyksiköitä suorituskyvyn tai taloudellisuuden parantamiseksi. Menetelmä sopii useimmille ahdetuille ja vapaasti hengittäville bensiini- ja dieselmoottoreille. https://www.flashmap.co.uk/ sivustolla on lisätietoja menetelmästä englanniksi.

Yritys etsii tekijää ideoimaan palvelun lanseerausta ja myyntiä Suomessa. Yrityksen toiveena on löytää tehokkaampi tapa asiakashankintaan kuin perinteinen soitto tai korjaamoissa käyminen, esimerkiksi verkostomarkkinointia tai vinkkipalkkioita hyödyntäen.

Rehakka Group Oy on 2010 perustettu perheyritys Tampereelta. Maahantuomme ja myymme suoraan sekä autoalan yrityksille, että kuluttajille laajan valikoiman tuotteita. Tutustu Rehakka Groupiin: https://rehakkagroup.com/

Tervetuloa!