TalentShare: Lakkasin uskomasta itseäni – Aloin uskoa itseeni!

Karttaa ei ole saatavissa

Date/Time
Date(s) - 21/11/2019
07:00 - 09:00

Location
TalentSpace, Satakunnankatu 18 A

Categories


Lakkasin uskomasta itseäni – Aloin uskoa itseeni!

Onkohan minusta tähän? Mahdanko osata? Ei taida onnistua… Tätä saamme valitettavan usein kuulla – monesti juuri oman päämme sisältä.

Oletko koskaan miettinyt, että voit itse olla suurin menestyksesi este, ja etteivät ajatuksesi olekaan totta? Ajattelutavan ja puheen muutoksella voi olla konkreettinen vaikutus toimintaasi ja sen tuloksiin! Menestyksesi voi odottaa vain uudenlaisten ajatusten päässä!

Ajatustemme voimaa menestyksemme siivittäjänä tai sen esteenä ei kannata pitää ainoastaan hömppänä tai hihhulien haihatteluna, vaan tieteen tukemana faktana. Se on jotain, mihin jokainen meistä voi vaikuttaa, mitä voimme oppia – ja samalla lisätä merkittävästi mahdollisuuttamme menestyä. Tule mukaan oppimaan, miten usko itseesi voi alkaa, kun lopetat uskomasta itseäsi!

Aihetta meille valaisee Johanna Huhtamäki, diplomi-insinööri, muutoskonsultti ja väitöskirjaansa tekevä motivaatio- ja menestystutkija. Syksyllä ilmestyi Johannan ja Vappu Pimiän kirja Valon Antajat, jossa osoitetaan tieteeseen nojautuen, miten kiitollisuus, onnellisuus ja usko itseensä ovat yhteydessä unelmien toteutumiseen.

Tervetuloa kuulemaan Johannaa to 21.11. klo 9 – 11! Ilmoittaudu tästä.