TalentShare: Kuinka työllistyä ketterästi? – Työkaluja työllistymisen projektisointiin

Karttaa ei ole saatavissa

Date/Time
Date(s) - 13/12/2019
07:00 - 09:00

Location
TalentSpace, Satakunnankatu 18 A

Categories


 

Kaipaatko uusia, tehokkaita keinoja oman toimintasi kehittämiseen? Varmista, että keskityt olennaiseen ja tavoitteitasi tukevaan toimintaan hyödyntämällä työnhaussasi ketteriä menetelmiä!

Ilmoittaudu klikkaamalla tästä.

Vaikka ketterät menetelmät on luotu ohjelmistotekniikan tarpeisiin, niitä hyödynnetään monialaisesti. Koulutuksessa pääset tekemään useita harjoituksia, jotka tukevat työllistymistäsi. Koulutuksen sisältö on ainutlaatuinen, koska tapahtumassa esitellään uusi, ympäristöstä riippumaton ketterä menetelmä. Ennakkoon kannattaa tutustua Agile, DevOps, Disciplined Agile Delivery, Lean, Scrum ja vesiputousmalliin, koska koulutuksessa keskitytään mallien soveltamiseen.

Jussi Niutanen on diplomi-insinööri ja väitöskirjaansa valmisteleva ketteryyden asiantuntija ja yrittäjä. Jussi on aloittanut ketterien menetelmien hyödyntämisen 2008 ja on tuonut ketteryyden esimerkiksi sulautettujen järjestelmien kehitykseen.

TalentSharessa aiheita esitellään käytännön esimerkkien avulla ja Annika Jokivuori kertoo omia kokemuksiaan ketteryyden hyödyntämisestä. Annika työskentelee Tampereen kaupungin ja TreStartin markkinoinnin ja palveluiden parissa.

Tervetuloa harjoittelemaan ketteryyttä Jussin ja Annikan kanssa pe 13.12. klo 9 – 11

 

Voit tutustua malleihin etukäteen näistä linkeistä:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Vesiputousmalli

https://www.itewiki.fi/opas/ketterat-menetelmat-agile-lean-ja-scrum/

https://fi.wikipedia.org/wiki/Devops

https://disciplinedagiledelivery.com/