TalentShare ID valmennus

Karttaa ei ole saatavissa

Date/Time
Date(s) - 21/02/2018
11:00 - 13:00

Location
TreStart / TalentSpace

Categories


Tunnistatko työidentiteettisi vahvuudet ja mahdollisuudet muutoksessa? Mitä tunteita sanat työidentiteetti, muutos, voimavara, itsetuntemus, motivaatio, toiminnallisuus tai vuorovaikutus sinussa herättävät? Haluaisitko itse osallistua valmennukseen, jossa jaetaan kokemuksia työidentiteetistä ja muuttuvasta työelämästä?
Mikäli kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, niin tule kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta infotilaisuuteen ke 21.2 klo 13-15. Jos haluat osallistua valmennukseen, niin infotilaisuuden jälkeen avataan ilmoittautuminen maaliskuun aikana toteutettavaan Työidentiteettini muuttuvassa työelämässä -työpajaan.

9.3. alkaen ID valmennus
Tunnistatko työidentiteettisi vahvuudet ja mahdollisuudet muutoksessa? Herättävätkö sanat työidentiteetti, muutos, voimavara, itsetuntemus, motivaatio, toiminnallisuus tai vuorovaikutus sinussa kiinnostusta?
Työidentiteettivalmennukset ovat ryhmävalmennuksia, jotka auttavat tunnistamaan, kehittämään ja uudistamaan työidentiteettejä. Työpaikat ja työroolit ovat voimakkaassa muutoksessa, jossa luovimiseen tarvitaan luovuutta, uudistumista ja uudenlaista vuorovaikutusta. Näiden haasteiden kohtaamisessa keskeistä on tietoisuuden kasvu, itsensä paikantaminen suhteessa ympäristöön sekä aktiivisen toimijuuden harjoitteleminen.
Riikka Panu osallistuu TE-palveluiden työvoimakoulutuksena järjestettävään ID valmennus koulutukseen. Hän tekee siihen kuuluvan harjoitteluvalmennuksen TreStartilla TalentSharena Työidentiteettini muuttuvassa työelämässä –työpajana. Työpaja kokoontuu neljä kertaa pe 9.3 klo 9-12, to 15.3 klo 13-15, ke 21.3 9-11 ja ti 27.3 klo 13-15. Työpajaan ilmoittautuminen avautuu ke 21.2 olevan infotilaisuuden jälkeen ja sulkeutuu 28.2.2018. Työpajaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä max 12 henkilöä.