TalentMeet

Karttaa ei ole saatavissa

Date/Time
Date(s) - 07/02/2019
11:00 - 13:30

Location
TalentSpace, Satakunnankatu 18 A

Categories


Mukaan ilmoittautuneita yrityksiä:

 

Rekrydiili Oy on vuonna 2016 perustettu joustava henkilöstöpalvelutalo. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus kaikilla toimialoilla, suorahaut, headhunting, soveltuvuusarviointitestit ja rekrytointikoulutukset. Arvostamme ripeää ja reilua työilmapiiriä sekä toimimme ammattitaitoisesti,  luotettavasti  ja vastuullisesti. Kaikki tällä hetkellä avoimet työpaikkamme löydät linkistä https://rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat/

Seravon WP-palvelu on WordPress-verkkosivustoille optimoitu hosting- ja ylläpitoratkaisu, joka varmistaa sivustojen nopeuden, turvallisuuden ja teknisen toimivuuden. Etsimme nyt tiimiimme hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettuja ja asiakaspalvelua pelkäämättömiä teknisiä henkilöitä. Tarkempi työnkuva on mahdollista muovata osaamisen mukaan.”

 

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Yritys työllistää yli 300 000 työntekijää lähes 80 maassa. Etsimme: henkilöitä, jotka haluavat kasvaa kanssamme ja kehittyä myynnin ja/tai asiakaspalvelun ammattilaisiksi.

 

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Toteutamme rekrytointeja ja suorahakuja eri toimialoille aina työntekijätasolta johtoportaaseen. Lisätietoja meistä ja avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta www.temp-team.fi

Teleste Oyj on turvallisen ja verkottuneen yhteiskunnan rakentaja. Ratkaisumme tuovat televisio- ja laajakaistapalvelut kotiisi, varmistavat turvallisuutta julkisilla paikoilla sekä auttavat sinua julkisen liikenteen käytössä. Vuonna 2017 Telesten liikevaihto oli 235 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli noin 1500 henkilöä. Etsimme: Ohjelmistosuunnittelijoita useisiin erilaisiin tehtäviin, sekä mekaniikkasuunnittelijaa.

Projektiammattilaiseksi Pasaatiin! Tarvitsemme jatkuvasti uusia ICT-projektien osaajia käynnistyviin projekteihin mm. projektipäällikön, hankepäällikön ja teknisen asiantuntijan tehtäviin. Erityisesti järjestelmäkäyttöönotot, telco ja teollisuusympäristöt. Meillä voit työskennellä joko työsuhteessa tai voit olla alihankkijana osana kumppaniverkostoamme. Haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian, jos tiedät kuinka hommat saadaan toimimaan ja sinulla on tästä myös näyttöä. Jätä tietosi Rekry-lomakkeella kotisivullamme: https://www.pasaati.com/tyonhakija

Yeply – se liikkuva pyörähuolto mullistaa pyörähuoltoalaa tuomalla pyörähuollon vaivattomasti naapurustoosi. Laajennamme toimintaamme vauhdilla ja haemme nyt joukkoomme Yeply-yrittäjää Tampereelta

Toyme Lab https://toymelab.com/

Finnacta https://finnacta.fi/

Steamlane offers consultation services on Artificial Intelligence and implements AI based cloud applications and services. We are looking for two people for the following roles: Lead Azure architect, and Full stack developer. This is an excellent opportunity for a developer who wants to extend his/her competencies in AI. http://steamlane.com

 

TalentMeet

TalentMeetissä työtä hakevat osaajat ja työnantajat kohtaavat vapaamuotoisesti tuttuuksia tehden. Kuukausittain järjestettävässä tapahtumassa yritykset kertovat tarpeistaan, jonka jälkeen työnhakijat ja työnantajat pääsevät verkostoitumaan keskenään. Tavoitteena mahdollistaa kohtaamisia, joiden kautta syntyy uutta työtä.

Yrityksissä on runsaasti tekemätöntä työtä osaaville tekijöille, mutta rekrytointi koetaan työlääksi ja palkkaamiselle voi olla korkea kynnys. Työnhakijoille puolestaan on tärkeää päästä henkilökohtaisesti tapaamaan työnantajia. Siksi tällaisille matalankynnyksen kohtaamisille on suuri tarve.

Mitä TalentMeet tarjoaa työtä hakevalle osaajalle?

TalentMeetissä kuulet monen eri alan yrityksen kolmen minuutin hissipuheet, jonka jälkeen pääset tutustumaan yrittäjiin rennolla tavalla tuttuuksia tehden. Kohtaamisten tarkoituksena on tutustua, verkostoitua ja maistella piilotyömahdollisuuksia ilman perinteistä rekry-asetelmaa asenteella, kuinka voisin auttaa vaikka ensin vain pienellä keikalla. Haastamme sinut tarjoamaan osaamistasi yritykselle vaikka Osaamistarjous – CallCardin avulla. Lue lisää Osaamistarjouksesta (CallCard) täältä.

Mitä TalentMeet tarjoaa yritykselle?

Yrityksissä on tekemätöntä työtä osaaville tekijöille, mutta rekrytoinnille ja palkkaamiselle voi olla korkea kynnys. Työnhakijoille puolestaan on tärkeää päästä henkilökohtaisesti tapaamaan työnantajia. Siksi tällaisille matalankynnyksen kohtaamisille on suuri tarve.

Kuinka toimii?

Yrityksen edustajat pääsevät vuorollaan kertomaan kolmen minuutin hissipuheen esitelläkseen yrityksen ja kuvaillakseen heillä olevaa tekemätöntä työtä ja tarpeitaan. Esityksen jälkeen osaajat pääsevät keskustelemaan yritysten kanssa. Kohtaamisten tavoitteena on löytää osaajia mahdollisen yhteistyön aloittamiseksi. TalentMeetin tarkoituksena on auttaa osaajia ja tekemätöntä työtä löytämään toisensa.