TalentMeet

Karttaa ei ole saatavissa

Date/Time
Date(s) - 20/09/2018
11:00 - 13:30

Location
TreStart / TalentSpace

Categories


Mitä TalentMeet tarjoaa vapaana olevalle osaajalle?

TalentMeetissä vapaana oleva osaaja kuulee yrityksen 3 minuutin esityksen ja voi sen jälkeen miettiä, olisiko hänen osaamisellaan ja kokemuksellaan käyttöä yrityksessä. Yritysesittelyiden jälkeen hän voi jatkaa keskustelua yrityksen kanssa ja tarjota osaamistaan yritykselle vaikka CallCardin avulla. Lue lisää CallCardista täältä.

Mitä TalentMeet tarjoaa yritykselle?

Yritys tulee TalentSpace -tilaan osallistuakseen tapahtumaan, jossa 10 yritystä vuorollaan saa kolmen minuutin puheenvuoron esitelläkseen itsensä ja kuvaillakseen heillä olevaa tekemätöntä työtä. Esityksen jälkeen paikalla olevat osaajat kohtautetaan kaikkien yritysten kanssa yrityksille varattujen pöytien ääressä. Kohtaamisen tavoitteena on löytää osaajia mahdollisen yhteistyön aloittamiseksi. Yritys päättää sopivien henkilöiden kutsumisesta yritykseen jatkokeskusteluihin. TalentMeetin tarkoituksena on auttaa osaajia ja tekemätöntä työtä löytämään toisensa.

ILMOITTAUTUMINEN
Yritysten ilmoittautuminen:
Voit ilmoittaa yrityksesi mukaan seuraavaan vapaaseen TalentMeet-ajankohtaan osoitteeseen info@trestart.fi. Julkaisemme yritykset Tapahtumat-sivulla kyseisen tapahtumatoteutuksen kohdalla. Muutokset ovat mahdollisia.

Osaajien ilmoittautuminen: ei ilmoittautumista.

Tässä Talentmeetissä mukana olevia yrityksiä (tyypillisesti tiedossa aivan viime päivinä ennen tapahtumaa):

Saranen Consulting
Personalhuset Staffing Group
TalentCenter
Openmarket / Beaset Oy
MAB Powertec
ECAM Consulting
Go On
Stoorla

Lisätietoja Arto Lammintaus, 040 685 9863, arto.lammintaus@tampere.fi,

Kaikki tulevat tapahtumat nostetaan Tapahtumat-kalenteriin. Seuraavan viikon tapahtumista saat vahvistuksen uutiskirjeestämme.