TalentMeet 21.3.

Karttaa ei ole saatavissa

Date/Time
Date(s) - 21/03/2018
11:00 - 13:30

Location
TreStart / TalentSpace

Categories


Seuraava TalentMeet on kulman takana. Mukana on taas yrityksisiä monelta alalta, lista sivun lopussa. Jos olet vapaana oleva osaaja, niin tässä muutama syy miksi sinun kannattaa tulla TalentMeetiin riippumatta siitä miltä toimialalta yritys on

  • Jos kerrot mitä voisit yritykselle tehdä, heillä saattaa olla tekemätöntä työtä alaltasi, vaikka vakituisesti eivät pystyisi ketään palkkaamaankaan.
  • Jos voit tehdä jonkun keikan esim. laskutuspalvelun tai osuuskunnan kautta, sinulla on jo jalka oven välissä, kun paikka tulee auki.
  • Jos pystyt jonkun osaamiseesi liittyvän keikan tekemään yritykseen, voi olla helppoa tarjota samalla sinne muutakin, kun tuttuus on jo syntynyt.
  • Jos tällä kertaa ei yrityksellä ole osaamiselle tarvetta, sinulla on jo kontakti ja voit kysyä myöhemmin samalta tutulta henkilöltä mikä on sen hetkinen tilanne.
  • Älä katso mikä yrityksen toimiala on. Sinulla voi hyvinkin olla omassa osaamisessasi kuitenkin jotain, mitä voit yritykselle tarjota toimialasta riippumatta
  • Joskus voi olla niinkin, että osaamisessasi on jotain sellaista, mitä yritys ei välttämättä tiedä edes olevan eikä siksi osaa edes sellaista osaajaa/palvelua hakea (esim digitalisaatio).

TalentMeetin idea on kohtauttaa yrityksiä ja osaajia alasta riippumatta. Kasvata verkostoa, kysele, kerro osaamisestasi, tee CallCard valmiiksi. Lue siitä lisää täältä: http://www.trestart.fi/callcard-flyeri-ja-ohjeet/

Mukaan ilmoittautuneet yritykset:

Lionbridge, https://www.lionbridge.com/en-us/careers

Saranen Consulting, http://www.saranen.fi/saranen-consulting/sc-rekrytoi/

Netum, http://netum.fi/tyopaikat/

Henkilöstötalo Voima, https://voima.info/fi/avoimet-tyopaikat

eXpertOS osk, https://expertos.fi/

Eatech, https://www.eatech.fi/meille-toihin/

Matrocks, http://matrocks.fi/

Omapaja, https://omapaja.fi/

Numerum, https://www.numerum.fi/

Stoorla, http://stoorla.fi/