TalentMeet

Karttaa ei ole saatavissa

Date/Time
Date(s) - 04/04/2019
11:00 - 13:30

Location
TalentSpace, Satakunnankatu 18 A

Categories


TalentMeet

TalentMeetissä työtä hakevat osaajat ja työnantajat kohtaavat vapaamuotoisesti tuttuuksia tehden. Kuukausittain järjestettävässä tapahtumassa yritykset kertovat tarpeistaan, jonka jälkeen työnhakijat ja työnantajat pääsevät verkostoitumaan keskenään. Tavoitteena mahdollistaa kohtaamisia, joiden kautta syntyy uutta työtä.

Yrityksissä on runsaasti tekemätöntä työtä osaaville tekijöille, mutta rekrytointi koetaan työlääksi ja palkkaamiselle voi olla korkea kynnys. Työnhakijoille puolestaan on tärkeää päästä henkilökohtaisesti tapaamaan työnantajia. Siksi tällaisille matalankynnyksen kohtaamisille on suuri tarve.

4.4. TalentMeetiin ovat tulossa seuraavat yritykset/palveluntarjoajat:

  • Sullavio / www.keksinnot.fi
  • Elisa
  • Unikie
  • G-Works
  • Tampereen ammattikorkeakoulu
  • Meluta
  • Alen Consulting
  • ECAM Consulting

Mukana myös TE-palvelut ja Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut kertomassa erilaisista työllistymisen keinoista.

Mitä TalentMeet tarjoaa työtä hakevalle osaajalle?

TalentMeetissä kuulet monen eri alan yrityksen kolmen minuutin hissipuheet, jonka jälkeen pääset tutustumaan yrittäjiin rennolla tavalla tuttuuksia tehden. Kohtaamisten tarkoituksena on tutustua, verkostoitua ja maistella piilotyömahdollisuuksia ilman perinteistä rekry-asetelmaa asenteella, kuinka voisin auttaa vaikka ensin vain pienellä keikalla. Haastamme sinut tarjoamaan osaamistasi yritykselle vaikka Osaamistarjous – CallCardin avulla. Lue lisää Osaamistarjouksesta (CallCard) täältä.

Mitä TalentMeet tarjoaa yritykselle?

Yrityksissä on tekemätöntä työtä osaaville tekijöille, mutta rekrytoinnille ja palkkaamiselle voi olla korkea kynnys. Työnhakijoille puolestaan on tärkeää päästä henkilökohtaisesti tapaamaan työnantajia. Siksi tällaisille matalankynnyksen kohtaamisille on suuri tarve.

Kuinka toimii?

Yrityksen edustajat pääsevät vuorollaan kertomaan kolmen minuutin hissipuheen esitelläkseen yrityksen ja kuvaillakseen heillä olevaa tekemätöntä työtä ja tarpeitaan. Esityksen jälkeen osaajat pääsevät keskustelemaan yritysten kanssa. Kohtaamisten tavoitteena on löytää osaajia mahdollisen yhteistyön aloittamiseksi. TalentMeetin tarkoituksena on auttaa osaajia ja tekemätöntä työtä löytämään toisensa.

Klikkaa kuva suuremmaksi:

ILMOITTAUTUMINEN

Yritysten ilmoittautuminen: Voit ilmoittaa yrityksesi mukaan seuraavaan vapaaseen TalentMeet-ajankohtaan osoitteeseen info@trestart.fi. Julkaisemme yritykset Tapahtumat-sivulla kyseisen tapahtumatoteutuksen kohdalla. Muutokset ovat mahdollisia.

Osaajien ilmoittautuminen: ei ilmoittautumista.

Lisätietoja info@trestart.fi

Kaikki tulevat tapahtumat nostetaan Tapahtumat-kalenteriin. Seuraavan kahden viikon tapahtumista saat vahvistuksen uutiskirjeestämme.