TalentMeet

Karttaa ei ole saatavissa

Date/Time
Date(s) - 07/03/2019
11:00 - 13:30

Location
TalentSpace, Satakunnankatu 18 A

Categories


TalentMeet

TalentMeetissä työtä hakevat osaajat ja työnantajat kohtaavat vapaamuotoisesti tuttuuksia tehden. Kuukausittain järjestettävässä tapahtumassa yritykset kertovat tarpeistaan, jonka jälkeen työnhakijat ja työnantajat pääsevät verkostoitumaan keskenään. Tavoitteena mahdollistaa kohtaamisia, joiden kautta syntyy uutta työtä.

Yrityksissä on runsaasti tekemätöntä työtä osaaville tekijöille, mutta rekrytointi koetaan työlääksi ja palkkaamiselle voi olla korkea kynnys. Työnhakijoille puolestaan on tärkeää päästä henkilökohtaisesti tapaamaan työnantajia. Siksi tällaisille matalankynnyksen kohtaamisille on suuri tarve.

Mukaan ilmoittautuneita yrityksiä (päivitetty 4.3.):

Etteplan MORE https://candidate.hr-manager.net/vacancies/list.aspx?customer=etteplan&departmentid=19019&mediaid=4650

Rainmaker https://rekry.rainmaker.fi/

Saranen https://www.saranen.fi/

Belled http://belled.fi/#etusivu

Asua https://asutaan.fi/yritys/

Manpower https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/

TalentCenter http://talentcenter.fi/tyonhakijalle

Rainmaker https://rekry.rainmaker.fi/

BearIT https://bearit.fi/fi/ura/

Digitalist Group https://digitalist.teamtailor.com/

TAMK https://www.tuni.fi/fi/tule-opiskelemaan/fullstack-osaajat-yritysten-it-velhot   https://www.tuni.fi/fi/tule-opiskelemaan/teollisuustalous-digitalisoituvassa-maailmassa

Mitä TalentMeet tarjoaa työtä hakevalle osaajalle?

TalentMeetissä kuulet monen eri alan yrityksen kolmen minuutin hissipuheet, jonka jälkeen pääset tutustumaan yrittäjiin rennolla tavalla tuttuuksia tehden. Kohtaamisten tarkoituksena on tutustua, verkostoitua ja maistella piilotyömahdollisuuksia ilman perinteistä rekry-asetelmaa asenteella, kuinka voisin auttaa vaikka ensin vain pienellä keikalla. Haastamme sinut tarjoamaan osaamistasi yritykselle vaikka Osaamistarjous – CallCardin avulla. Lue lisää Osaamistarjouksesta (CallCard) täältä.

Mitä TalentMeet tarjoaa yritykselle?

Yrityksissä on tekemätöntä työtä osaaville tekijöille, mutta rekrytoinnille ja palkkaamiselle voi olla korkea kynnys. Työnhakijoille puolestaan on tärkeää päästä henkilökohtaisesti tapaamaan työnantajia. Siksi tällaisille matalankynnyksen kohtaamisille on suuri tarve.