12.12. TalentGlögit

Karttaa ei ole saatavissa

Date/Time
Date(s) - 12/12/2018
11:00 - 13:30

Location
TalentSpace, Satakunnankatu 18 A

Categories


Yritykset ja osaajat!

12.12. klo 13-15.30 TalentGlögit

Kukaan ei tee kasv.. JOULUa yksin!

TalentMeet muuntautuu yhdeksi kerraksi joulukuosiin, paketissa tietoa ja kohtaamisia osoitteessa TalentSpace, Satakunnankatu 18 A Tampere. Tervetuloa pistämään vuosi pakettiin ja katsomaan tulevaisuuteen!

Tule glögin ääreen tapaamaan osaajia ja saamaan vaikkapa uutta näkökulmaa toimintaanne. Paikalle tulee verkostomme korkeasti koulutettuja työnhakijoita ja korkeakouluopiskelijoita sekä alueemme yrityksiä. Yrityksillä mahdollisuus lyhyeen omaan puheenvuoroon. Tarjolla verkostoitumisen ja työllistymisen mahdollisuuksien lisäksi tietysti glögiä ja pipareita (huomioitu laktoositon ja gluteeniton)!

YRITYS! Oletko tulossa TalentMeetin henkeen kertomaan tarpeistanne? Ilmoittauduthan aiheella TalentGlogit osoitteeseen info@trestart.fi heti tai marraskuun loppuun mennessä.
Työnhakijoille ja muille yksittäisille verkottumaan tuleville varaamme joka tapauksessa glögiä eli tarjoulun vuoksi ilmoittautumsiet eivät ole välttämättömiä.

Ohjelma (pidätetään oikeus pieniin aikataulutarkistuksiin)

13.00 Tilaisuuden avaus ja Pari tarinaa onnistuneesta työllistymisestä
13.25 Pihlaja: Matkani artistiksi
Paikalla glögeilemässä kanssamme on myös nuori tamperelainen musiikintekijä Pihlaja. Miksi hän lähti tekemään musiikista ammattia, miten päätyi siihen missä on nyt?
13.35 Yhteenveto TreStartin vuodesta ja kurkistus tulevaan

Yritysten pitsaukset(1 min / yritys)
Rentoja osaajien ja yritysten tapaamisia
ständeillä ja pöytäryhmissä

15.30 Tilaisuus päättyy

Pihlaja Facebookissa
Pihlaja Spotifyssa