Nähdään meillä, TalentSpacella!

 

Olet sitten Tampereelta tai jostakin ihan muusta kunnasta, olet tervetullut poikkeemaan meillä.
TreStart asuu TalentSpacessa: TalentSpace -tila on tarjolla työllisyyttä, yrittelijäisyyttä, yrittäjyyttä ja itsensä kehittämistä edistäviin toimiin. TreStartin toiminta tapahtuu pääosin Finlaysonilla.

Organisoimiimme maksuttomiin tilaisuuksiin voit tutustua Tapahtumat-sivullamme sekä eri somekanavissamme.

Yksityishenkilönä voit käyttää tilaa työnhakuun tietokoneilla, CV:n tuunaamiseen, keskusteluun, pikku tapaamisiin ja ajanvarauksella esimerkiksi osaajaryhmien tapaamisiin.
Tilan varauskalenterin löydät alempaa tältä sivulta. Kalenteriin on merkitty vapaat ajat työnhakijoille.

Näin saavut meille:

Keskustori-alueen pohjoisreunalla Satakunnankadulla sijaitsee Finlaysonin vanha tehdasalue. Meille saapuessa Satakunnankatua kävellen selkeä maamerkki on Satakunnankatu 18 A ovien yläpuolella oleva iso hevonen. Astu hepan alta sisään ja olet muutaman portaan jälkeen tämän sivun kuvan esittämässä Media 54-rakennuksen aulassa. Ovemme ovat hissin vieressä, kadulta tullessa oikealla.

Kävellen Finlaysonin alueen läpi pääset meille kahdesta suunnasta: Itäinenkadun ovista sisään ja ravintola-alueen läpi tai Finlaysonkinkujaa pitkin aivan alueen perälle. Alueen karttoja lukiessa etsi rakennus Media54.

Kirjastonpuiston suunnasta pääset meille Media 54 koskenrannan ovista: ovista sisään ja nousu Media 54 aulaan.

Pysäköinti:

Lähimmät pysäköintihallit ovat Finlayson alueella P-Plevna (Polttimonkatu 5, kävellen uloskäynti Itäinenkadulle) sekä Keskustorin pohjoispuolella P-Frenckell (Frenckellinaukio 3. Finlaysonin puolelle pääset torin ihan päästä sisäalikulun kautta tai ylittämällä Satakunnankadun. Seuraa opasteita Media54-rakennukseen.)

 

Tilan varauskalenteri

Tämä kalenteri näyttää, milloin:

VALKOINEN tila on vapaa työnhakijoille (tyhjä kohta 9-16 välisenä aikana)
VIHREÄ tila on varattu avoimelle asiakkaillemme suunnatulle tilaisuudelle tai tapahtumalle, johon voi saapua ilmoittautumalla ennakkoon tai ilman ilmoittautumista. Tarkistathan Tapahtumat-sivulta kunkin tilaisuuden tarkat tiedot.
KELTAINEN tila on varattu rajatulle asiakasryhmälle
PUNAINEN tila on varattu tai suljettu