TIEDOTE 19.11.2020!

TreStart aikakausi päättyy – palvelut jatkuvat ja kehittyvät!

TalentSpace-tila on suljettu ja valmistelemme uutta kohtaantotilaa Finlaysonilla, TalentSpacen vieressä. Ajankohtaisia uutisia ja tietoa tapahtumista löydät työllisyys- ja kasvupalvelujen uudesta uutiskirjeestä, joka kantaa nimeä Uutiskirje työstä ja osaamisesta.

Näin saavut meille:

Keskustori-alueen pohjoisreunalla Satakunnankadulla sijaitsee Finlaysonin vanha tehdasalue. Meille saapuessa Satakunnankatua kävellen selkeä maamerkki on Satakunnankatu 18 A ovien yläpuolella oleva iso hevonen. Astu hepan alta sisään ja olet muutaman portaan jälkeen tämän sivun kuvan esittämässä Media 54-rakennuksen aulassa. Ovemme ovat hissin vieressä, kadulta tullessa oikealla.

Kävellen Finlaysonin alueen läpi pääset meille kahdesta suunnasta: Itäinenkadun ovista sisään ja ravintola-alueen läpi tai Finlaysonkinkujaa pitkin aivan alueen perälle. Alueen karttoja lukiessa etsi rakennus Media54.

Kirjastonpuiston suunnasta pääset meille Media 54 koskenrannan ovista: ovista sisään ja nousu Media 54 aulaan.

Pysäköinti:

Lähimmät pysäköintihallit ovat Finlayson alueella P-Plevna (Polttimonkatu 5, kävellen uloskäynti Itäinenkadulle) sekä Keskustorin pohjoispuolella P-Frenckell (Frenckellinaukio 3. Finlaysonin puolelle pääset torin ihan päästä sisäalikulun kautta tai ylittämällä Satakunnankadun. Seuraa opasteita Media54-rakennukseen.)