TreStart @ TalentSpace, Finlayson

TreStart toimii TalentSpacessa, Finlaysonin alueella osoitteessa Satakunnankatu 18 A . Tilassa järjestetään säännöllisesti virallista TreStart-toimintaa, mutta siellä voi poiketa aina sen ollessa avoinna. Voit tarkistaa, mitä toimintaa tilassa on kätevästi tapahtumakalenterista.

TreStartissa voi juoda kupin kahvia ja vaihtaa ajatuksia toiminnan vetäjien kanssa sekä samalla tutustua muihin uusiin ihmisiin, jos siltä tuntuu. Tilassa on wifi ja lounaankin voi lämmittää keittiössä.

Aukioloajat

Tila on avoinna maanantaista – perjantaihin kello 09.00 – 16.00.

[image_with_animation image_url=”135″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”]

Saapuminen

[icon color=”Accent-Color” animation_speed=”Slow” size=”small” icon_size=”” animation_delay=”” image=”fa-bicycle”] Polkupyöräparkkeja löytyy elokuvateatteri Plevnan edustalta.

[icon color=”Accent-Color” animation_speed=”Slow” size=”small” icon_size=”” animation_delay=”” image=”fa-bus”] Tampereella useat linja-autot pysähtyvät keskustorilla, josta on noin 5 minuutin kävelymatka Finlaysonille. Finlaysonin bussipysäkillä pysähtyvät linjat 24 ja 37. Katso reittejä tästä.

[icon color=”Accent-Color” animation_speed=”Slow” size=”small” icon_size=”” animation_delay=”” image=”fa-car”] Lähimmät pysäköintihallit ovat Frenckelin ja Plevnan pysäköintilaitokset. Finlaysoninkadulta ja Kuninkaankadulta löytyy myös muutamia kadunvarsipysäköintipaikkoja.

Säännöt

[fancy-ul icon_type=”font_icon” icon=”icon-check” color=”Accent-Color” alignment=”left” enable_animation=”true”]
  • Tilaa saa tulla avoimin mielin ja toimia huomioonottavasti. Palautathan paikat siihen kuntoon, missä ne aluksi olivat.
  • Mikroa saa käyttää ja kahvia saa aina keittää lisää.
  • Muita tilankäyttäjiä pitää tervehtiä.
  • Omat jäljet tulee siivota aina ennen lähtöä.
  • ”Law of two feet” -> etsiydy keskusteluihin joihin haluat kontribuoida, muutoin käytä aikasi itsellesi tärkeämmin ja käytä jalkojasi.
[/fancy-ul]

TalentSpace -tilan tapahtumakalenteri

Vihreä = tila kokonaan käytössä, tapahtuma avoin kaikille

Keltainen = puoliavoin, tila on osittain varattu, mahdollisesti rajoituksia tilan laitteistojen käytön suhteen

Punainen = TreStartin tai jonkin muun toimijan tilaisuus vain kutsutuille, tila on rauhoitettu muulta toiminnalta

 

[nectar_gmap zoom=”17″ marker_style=”default” marker_image=”250″ marker_animation=”1″ size=”300″ map_center_lat=”61.500957″ map_center_lng=”23.76124012″ map_markers=”61.500957 | 23.76124012 |TreStart”]

Tilan käyttö toiminnan ulkopuolisille

Mikäli olet jonkin ulkopuolisen organisaation edustaja ja olet kiinnostunut järjestämään tilassa tapahtuman, laita meille kysely sähköpostitse. Huomaathan, että pidämme lähtökohtana avoimmuutta ja toivomme, että TreStart-toiminnassa mukanaolijat voivat osallistua ja saada hyötyä tilaisuudestasi.