TalentSoffa

Mikä TalentSoffa? Kun yritys etsii apukäsiä, järjestämme TreStartin sohvalla kohtaamisen yrityksen ja osaajien kesken. TalentSoffalla ideoidaan, tunnustellaan yhteistyömahdollisuuksia, rekrytoidaan ja etsitään partnereita, tai vaikkapa testataan liikeideoita yhdessä. Sohva järjestetään yhdelle yritykselle kerrallaan sen tarpeiden mukaisesti. TalentSoffa antaa mahdollisuuden uusille ja suorille kohtaamisille!

Sohvalle kokoontuvat sovittuna aikana aiheesta kiinnostuneet osaajat ja yrityksen edustajat pohtimaan yrityksen kasvuhaastetta rennolla meiningillä. Yrityksen haaste voi koskea esimerkiksi sen tuotetta tai palvelua, kansainvälistymistä, digitalisaatiota tai resursointia. Palvelun tavoitteena on mahdollistaa keskusteluhetki yrityksen ja aiheesta kiinnostuneiden osallistujien kesken. Lisäksi tavoitteena on synnyttää yhteistyötä eri työllistymisen keinoin osaajien ja yrityksen välille.

Kenelle TalentSoffa on tarkoitettu? Työtä hakeville osaajille, yrityksille ja aloitteleville yrittäjille.

Yritys, kuule lisää palvelusta ja tilaa maksuton TalentSoffa ottamalla yhteyttä info@trestart.fi
Työtä hakeva osaaja, katso tapahtumista itseäsi kiinnostavat TalentSoffat ja ilmoittaudu mukaan!

[image_with_animation image_url=”1810″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”]