TalentShare

Haluatko jakaa osaamistasi muille?

TalentShare aktivoi työnhakijoita ja yrittäjiä oppimaan, yhdistämään kykyjä ja kannustaa pohtimaan oman osaamisen monipuolista hyödyntämistä. Opettamalla opit lisää!​

Mikä TalentShare?
TalentShare on tilaisuus, jossa yrittäjä tai muuten asiaansa perehtynyt henkilö esittelee omaa asiantuntemustaan muille. TalentShare voidaan toteuttaa esimerkiksi tiiviinä tietoiskutyyppisenä esityksenä tai koulutuksen muodossa, jossa valittuun aiheeseen syvennytään tarkemmin. Tilaisuus päättyy aina mahdollisuuteen vaihtaa ajatuksia ja työskennellä teeman parissa muiden osallistujien kanssa.​ TalentSharessa vaikutetaan siihen, ettei asiantuntijan osaaminen ja kokemus jää hyödyntämättä – etenkään työttömyyden aikana.

Kenelle?
TalentShareen ovat tervetulleita kaikki, joita käsiteltävä aihe kiinnostaa. TalentSharet järjestetään pääsääntöisesti perjantaisin TalentSpace-tilassa. Katso seuraava TalentShare tapahtumistamme. Aikaisemmin aiheina ovat olleet mm. nudge-teoria, IT-alan mahdollisuudet ja omien pelkojen voittaminen.

Ota yhteyttä info@trestart.fi, mikäli haluat päästä jakamaan tietotaitojasi muille! TalentShare on erinomainen tilaisuus terästää omia esiintymistaitoja ja saada palautetta osallistujilta.

[image_with_animation image_url=”1807″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”]

TalentShare-materiaaleja

Tutustu TalentShare-aineistoihin (pdf)