KoulutusTalentRekryTapahtumatTyöllistymisen keinotTyönhaku

TalentRekry: Eficode 6.9.2017

By 29/08/2017elokuu 31st, 2017No Comments
TalentRekry: Työtä ja oppia tarjolla Eficoden rekrytointi-iltapäivässä
 TreStart järjestää yritysten kanssa TalentRekry -tapahtumia joissa luodaan tuttuuksia rekrytoivan yrityksen kanssa ja opitaan uusia taitoja.Tarjolla pientä purtavaa.

Eficode hakee Tampereelle esim. devops-experttejä, kokeneita softadevaajia, testiautomaation osaajia, mobiilikehittäjiä ja muita rohkeita rokan syöjiä.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu tästä: https://talentrekry.eventbrite.com

Tulisitko kanssamme rakentamaan tulevaisuuden ohjelmistokehitystä ja luomaan Suomeen yhä parempia digitaalisia palveluita? Me Eficodella teemme töitä moderneilla teknologioilla ja hauskassa työyhteisössä, jossa arvostetaan ammattitaitoa ja jatkuvaa kehittymistä.

Nyt haluamme kutsua Sinut, uusia jännittäviä uramahdollisuuksia etsivä IT-alan osaaja/opiskelija, oppimaan ja osallistumaan Eficoden rekrytointi-iltapäivään!

Osallistu teknologiajohtajamme Markon koulutuksiin: *Modernit web-applikaatiot 101* ja *Viestijonojen ja konttien käyttö IoT-maailmassa* (lisätietoja alla).

Tutustu Eficoden eri liiketoiminta-alueisiin EfiCornereissa, joissa ammattilaisemme kertovat lisää mm. seuraavista aiheista: Docker, UX Design, käytettävyystutkimukset, testiautomaatio Javassa (Miten testiautomaatio kirjoittaa itse koodia), Reactive Programming – Mitä, miten ja miksi se auttaa sinua, Devops-pipeline: automaatio koodista tuotantoon.

Tapaa eficodelaisia pienen purtavan parissa. Sparraamme yhdessä TreStartin henkilöstön kanssa työnhaussa ja pistämme pystyyn myös CV-klinikan, jossa ansioluetteloasi tarkastelee satoja IT-alan hakemuksia läpikäyneet henkilöt. Ota siis CV:si ja muistiinpanovälineet mukaan!

Voit saapua paikalle sinulle sopivaan aikaan tai vain piipahtaa työpäivän lomassa. Tapahtuma on maksuton ja järjestetään yhteistyössä TreStartin kanssa.

TILAISUUDEN OHJELMA:

14:00 Rekrytointi-iltapäivän avaus, EfiCornerit + CV-klinikka avautuvat

14:15 Mikä on Eficode? / Eficoden Tampereen toimiston vetäjä Kai Jokiniemi

14:30 Mitkä taidot ja teknologiat ovat tärkeitä vastavalmistuneelle IT-alan työnhakijalle? / CTO Marko Klemetti

15:00 *Modernit web-applikaatiot 101* / CTO Marko Klemetti

16:15 Mikä on Eficode? / Eficoden Tampereen toimiston vetäjä Kai Jokiniemi

16:45 *Viestijonojen ja konttien käyttö IoT-maailmassa* / CTO Marko Klemetti

18:30 Tilaisuus päättyy

LISÄTIETOJA KOULUTUKSISTA:

*Modernit web-applikaatiot 101*

Tässä koulutuksessa käydään läpi, kuinka luodaan moderneja web-sovelluksia käyttäen Javascriptiä backendissa (Node) ja frontendissa (React). Opit myös kuinka palvelun eri osat liitetään yhteen käyttäen microservice-pohjaista arkkitehtuuria ja konttiteknologioita (docker and docker-compose).

*Viestijonojen ja konttien käyttö IoT-maailmassa*

Tässä sessiossa demonstroidaan, kuinka Dockerin ja nats.io:n avulla voidaan luoda reaaliaikainen IoT-verkko. Opit myös, kuinka selain yhdistetään verkkoon socket.io:n avulla, jotta verkon tilaa voi seurata reaaliaikaisesti. Opit lisäksi miten muutokset julkaistaan tuotantoympäristöön automaattisesti.

Paikka: Finlayson/TalentSpace, Satakunnankatu 18 A, 33210 Tampere