TalentSoffaTapahtumat

Perustetaan Suomi nousuun -ryhmä, tule TalentSpacen soffalle 1.3. klo 13

By 28/02/2017maaliskuu 6th, 2017No Comments

Mitä ihmettä?
Onko mielestäsi työllisyydenhoidossa parantamisen varaa? Käytetäänkö työllisyysvaroja tarkoituksiin, jotka eivät edistä työpaikkojen syntymistä? Haluatko, että Suomeen syntyy nopeammin uusia työpaikkoja?

Kenelle?
Kaikille, jotka ovat halukkaita pistämään työllisyydenhoidon kuntoon tekemällä itse, kun yhteiskunnan toimet tuntuvat tuskastuttavan hitailta. Niille, joilla on konkreettisia ideoita työllisyystilanteen parantamiseksi. Jokaiselle, joka haluaa nyt tarttua toimeen yhteistuumin asioiden eteenpäin viemiseksi.

Miten?
Aloitamme työskentelyn TalentSpacen ”sohvalla” purkamalla auki muutamia kipukohtia ja kertomalla mitä käytännössä tavoittelemme. Sohvakeskustelun jälkeen katsotaan ketkä haluavat olla mukana jatkossa, mikä voisi olla aikataulu ja miten muodostetaan TaskForce, jonka tehtävänä on: 1) työstää konkreettisia ehdotuksia työllisyyden parantamiseksi, 2) koota parhaat ehdotukset vedenpitäviksi ehdotuksiksi ja 3) viedä toteutusvalmiit ideat päättäjien käsiteltäväksi: Kaupungin työllisyyden hoito, TEM, yrittäjäjärjestöt, paikalliset kansanedustajat. Lisäksi haluamme pitää melua ja ottaa median ja sosiaalisen median hankkeen tueksi.

Milloin?
TalentSpace, maaliskuun 1., klo 13.00. Ole siellä tai ole neliö.
Lisätietoa: arto.lammintaus (at) kolumbus.fi ja TreStartin henkilökunta

Jatkokokoontuminen TalentSpacessa 7.3. 13.30 – 15.30