TreStart-palvelut

TreStartissa keskeistä on yhdessä tekeminen, toisilta oppiminen, verkostoituminen ja uusien mahdollisuuksien luominen.
Liike on tärkeintä!

Haastepajat

TreStartin toiminnan ytimessä on fasilitoitu Haastepaja-toiminta, jossa paikallisten yritysten kasvun haasteita ratkaistaan yhdessä eritaustaisten osaajien kesken. Se tarkoittaa 3 viikkoa kestävää vaiheittaista ryhmätyöskentelyä, jossa ideoidaan yrityksille toimenpide-ehdotuksia kasvun ja uuden työn synnyttämiseksi. Toteuttaja Näyttämöt ja kasvunpajat -hanke. Vaatii ilmoittautumisen.
Lue lisää Haastepajasta.

TalentMeet

Vapaamuotoisessa matalankynnyksen tilaisuudessa yritykset pääsevät lyhyen puheenvuoron jälkeen tutustumaan vapaana oleviin osaajiin ja heidän tarjontaansa. TalentMeet-tilaisuuksia järjestetään kuukausittain. Vaatii yrityksiltä ilmoittautumisen, osaajat voivat saapua ilmoittautumatta.
Lue lisää TalentMeetistä.

TalentSoffa

Focusoitu keskusteluhetki yrityksen tai aloitusvaiheessa olevan start-upin ja aiheesta erityisen kiinnostuneiden osaajien kesken. Oiva tilaisuus etsiä asiasta kiinnostuneita osaajia yhteistyön aloitukseen, ideoiden keräämiseen partnerien etsimiseen jne.
Lue lisää TalentSoffasta.

Vainu-klinikka

Tiedätkö mitä töitä etsit, mutta sopivien yritysten löytäminen on haasteellista? Tule Vainu-klinikalle TalentSpaceen. Vainu-klinikalla saat puoli tuntia yksilöohjattua aikaa löytää etsimiäsi työpaikkoja ja mielenkiintoisia yrityksiä. Vainu on Vainu Finland Oy:n ohjelmisto, joka tekee järjestelemättömästä avoimesta yritysdatasta informatiivisia koosteita. Vaatii ilmoittautumisen.
Lue lisää Vainu-klinikasta.

Tarvekartoitus

Varaa meiltä aika ja tule kertomaan meille ajatuksesi, me kartoitamme yrityksesi kehitystarpeet ja kerromme mistä voisit saada apua haasteiden voittamiseen. Autamme sinua etsimään lisäkäsiä, olipa kyse tilapäisestä tai pidempiaikaisesta työstä, sparraamme sinua oikeaan suuntaan ja autamme sinua laajentamaan verkostoasi.
Lue lisää palvelutarvekartoituksesta.

TalentSpace-tila, Satakunnankatu 18 A

Monikäyttötila Finlaysonilla on varattu TreStart yhteisön käyttöön. Tilaan voi vapaasti tulla aina, kun se on vapaana muilta tilaisuuksilta. Täällä toimivat TreStartin väki ja 6Aika: Näyttämöt ja kasvunpajat -hankkeen väki. Tilassa järjestetään muun muassa työn tekemiseen, osaamiseen, yrittäjyyteen, yrittelijäisyyteen ja reksrytointiin liittyviä toistuvia tai kertatilausuuksia.
Tutustu tapahtumat-sivuumme
Tilan varaustilanteen voi tarkastaa tilan varauskalenterista.

Seuraava tapahtuma

Kaikki tulevat tapahtumat nostetaan Tapahtumat-kalenteriin. Seuraavista tapahtumista saat vahvistuksen uutiskirjeestämme.

Näin Haastepaja-prosessi toimii:

Käynnistys   =>

yritys esittelee teeman osaajille, ideointi polkaistaan aivoriihityökaluilla liikkeelle -> valikoituu eri näkökulmia ja niille omat työryhmät.

Seuranta   =>

kiihdytetään ideoiden jatkotyöstöä, sparrausta, ja valmistellaan myyntipuhetta ->työryhmän tavoite täsmentyy ja ratkaisun yksityiskohdat alkavat hahmottua.

Summaus   =>

niputtaa tehdyn työn. Tässä vaiheessa kirkastetaan tarve ja hyödyt, idean myynti ja se, mitä opittiin -> syntynyt ratkaisu ja siihen liittyvä myyntipuhe on viimeistä silausta vaille valmis.

Näyttämö

on tulosten läpikäymisen hetki. Ideoiden esitys yrittäjälle, oman osaamisen myymistä -> yhteistyön suunnittelu ja työllistymisen mahdollisuuksista sopiminen.