Palvelut

TreStartilla tehdään yhdessä, opitaan toisilta ja verkostoidutaan luoden uusia mahdollisuuksia!

Tällä sivulla esittelemme maksuttomia palveluitamme, joista voit valita itsellesi sopivimmat. Osa palveluistamme järjestetään toistuvina tapahtumina ja osa toiminnasta toteutetaan tilauksesta.

Tulevat palvelut näet Tapahtumat-sivultamme. Työnhakijoiden ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.omavisio.fi. Siirry ilmoittautumiseen ja syötä hakukenttään ”TreStart” ja näet palvelumme suoraan. Tervetuloa mukaan tutustumaan toimintaan!

Ota meihin yhteyttä info@trestart.fi
TreStart, Satakunnankatu 18 A / TalentSpace, 33230 Tampere


Haastepaja  Haastepajassa ideoidaan pajatyöskentelyn keinoin ratkaisuja yrityksille liiketoiminnan haasteisiin yhteistyön ja uuden työn synnyttämiseksi.

TalentMeet Tapahtumassa yritys kertoo tarpeensa ja jatkaa keskustelua ständillään osaajien kanssa. Tavoitteena tutustua, kohdata eri alojen yrittäjiä ja osaajia sekä luoda yhteistyötä.

TalentSoffa järjestetään yrityksen ja yrityksen aiheesta kiinnostuneiden osaajien kesken yhteistyön aloittamiseksi.

TalentShare Osaaja tai yrityksen edustaja jakaa omaa osaamistaan ja kokemustaan. Tavoitteena on oppia yhdessä ja jatkojalostaa ajatuksia.

TalentWebinaari Yhteisöllinen webinaari jossa katsotaan yhdessä työnhakuun tai osaamiseen liittyvä ajankohtainen tallenne popcornin kera. Pyrkimyksenä on löytää yhdessä innostavia ideoita, joita voi käyttää oman työnhakunsa tukena.

Vainu-klinikka sisältää puoli tuntia yksilöohjattua aikaa löytää mielenkiintoista piilotyötä ja yritysliidejä kontaktoitavaksi Vainu-ohjelman avulla.

TJ-Aamiaiset tarjoaa ohjattua verkostoitumista alueen toimitusjohtajille. Tilaisuuden avaa yrittäjä, joka kertoo oman yrityksensä tarinan. Löydetään uusia kumppanuuksia, ideoita ja kuullaan kaupungin tarjoamista palveluista yrittäjille.

Sanoita osaamisesi esille -valmennus keskittyy oman osaamisen tunnistamiseen, sanoittamiseen sekä markkinointiin.