Palvelut

TreStartissa keskeistä on yhdessä tekeminen, toisilta oppiminen, verkostoituminen ja uusien mahdollisuuksien luominen. Tällä sivulla esittelemme palveluitamme. Minkä valitset, mihin osallistut? Osa palveluistamme löytyy toistuvina Tapahtumat-sivultamme, osa toteutetaan tilauksesta.

Tule käymään, nautitaan kupponen kuumaa ja tehdään töitä!
TreStart, Satakunnankatu 18 A / TalentSpace, 33230 TAMPERE

Ota meihin yhteyttä info@trestart.fi

Seuraava tapahtuma

Palvelut-listauksen lisäksi meillä on tarjolla erilaisia tapahtumia. Olet tervetullut tutustumaan. Kaikki tulevat tapahtumat nostetaan Tapahtumat-kalenteriin.

Tilaa uutiskirje

Seuraavista tapahtumista saat tietoa uutiskirjeistämme, tilaa ne Osaajille ja Yrityksille -sivuilta.

TalentCafe  Vapaamuotoinen keskusteluhetki, jossa osaajat voivat verkostoitua, vaihtaa ajatuksia ja saada uusia ideoita työnhakuun. TalentCafe käynnistää tehokkaasti työnhaun viikon!

Haastepaja Ideoidaan pajatyöskentelyn keinoin yrityksille ratkaisuja liiketoiminnan haasteisiin yhteistyön ja uuden työn synnyttämiseksi.

TalentMeet Yritys esittelee tapahtumassa lyhyesti tarpeensa ja jatkaa sitten keskustelua ja tuttuuksien tekemistä omalla ständillään osaajien kanssa. Tavoitteena tutustua ja kohdata eri alojen yrittäjiä ja osaajia rennolla tavalla.

TalentSoffa Fokusoitu keskusteluhetki yrityksen ja aiheesta kiinnostuneiden osaajien kesken yhteistyön aloittamiseksi

TalentShare Osaaja tai yrityksen edustaja jakaa omaa osaamistaan ja kokemustaan. Tavoitteena on oppia yhdessä toinen toiseltamme ja jatkojalostaa ajatuksia. Sivulta löydät esimerkkejä menneistä TalentShare-materiaaleista.

TalentWebinaari Yhteisöllinen webinaari jossa katsotaan yhdessä työnhakuun tai osaamiseen liittyvä ajankohtainen tallenne popcornin kera. Pyrkimyksenä on löytää yhdessä innostavia ideoita, joita voi käyttää oman työnhakunsa tukena.

Vainu-klinikka Puoli tuntia yksilöohjattua aikaa löytää mielenkiintoista piilotyötä ja yritysliidejä kontaktoitavaksi Vainu-ohjelman avulla

TJ-Aamiaiset ohjattua verkostoitumista alueen toimitusjohtajille. Tilaisuuden avaa yrittäjä, joka kertoo oman yrityksensä tarinan. Löydetään uusia kumppanuuksia, ideoita ja kuullaan kaupungin tarjoamista palveluista yrittäjille.

TULOSSA! Vainua uutta työtä -valmennus Oman osaamisen tunnistamiseen, sanoittamiseen sekä markkinoimiseen keskittyvä teemavalmennus. Valmennus huipentuu osaamisen tarjoamiseen vainutulle piilotyönantajalle.