Kokenut osaaja

TreStart tarjoaa mahdollisuuden tehdä oma osaaminen näkyväksi.

Pirkanmaalla on tuhansia hyvinkoulutettuja ja kokeneita henkilöitä, joiden osaaminen menee tänään hukkaan, kun työpaikkaa ei ole. Vanhat yksilölliset työllistymisen keinot eivät myöskään riitä. Työpaikkailmoituksia ei tule julki sitä määrää, joka vastaisi työnhakijoiden määrää, jolloin avoimiin paikkoihin tulee jopa satoja hakemuksia.

TreStart tarjoaa koulutetuille ja kokeneille työnhakijoille mahdollisuuden tehdä omaa osaamistaan näkyväksi pirkanmaalaisten yritysten kanssa toteutettavissa käytännönläheisissä projekteissa. TreStart kerää yrityksistä kasvun haasteita ja tuo niitä esiin TalentSpace-tilassa järjestettävissä tapahtumissa. Haasteita täsmennetään ja rajataan osallistujien kiinnostuksien mukaan, jonka jälkeen halukkaat muodostavat työryhmiä teeman ympärille. Haasteisiin etsitään ratkaisuja tarkastelemalla asiaa osallistujien oman osaamisen näkökulmista ja lopuksi osaajat pääsevät esittelemään tuloksia kasvotusten yritysedustajille.

TreStart toiminta luo puitteita, joissa työnhakijat:

  • pääsevät rakentamaan verkostoja yritysten suuntaan
  • pystyvät käyttämään osaamistaan  yritysprojekteihin
  • saavat työskennellä yhdessä muiden osaavien henkilöiden kanssa
  • pääsevät esittelemään osaamistaan yrityksille paljon monipuolisemmin kuin perinteisin työnhakukeinoin on mahdollista.

TalentSpace-tilaan voi tulla työstämään yhteisiä projekteja, hakemaan sparrausta omaan työllistymiseen liittyville ideoille, tai vain juomaan kupin kahvia ja tutustumaan toisiin osaajiin.

Tule poikkeamaan TalentSpace-tilaan Finlaysonille osoitteeseen Satakunnakatu 18 A, Tampere ja katsomaan itse, mitä kaikkea TreStart voi tarjota juuri sinulle.