TalentMeetTapahtumatTiedotteet

Kutsu yrityksille TalentMeetiin 31.8. klo 13:00

Hei,

Seuraavassa TalentMeet-tapahtumassa on vielä tilaa yrityksellesi – käytä mahdollisuus pian hyväksesi!

Onko yrityksessäsi kasvun haasteita, osaajapulaa vai kaipaatteko jonkun ulkopuolisen ideointia, mutta ei ole oikein aikaa eikä mahdollisuutta siihen vakituisesti ketään palkatakaan?

Meillä TreStartissa on sinulle ratkaisu: kerro lyhyesti tarpeestasi ja tapaa lukuisia asiantuntijoita TalentMeetissa 31.8.2017 klo 13-15:30, kohtaamispaikkana toimii TalentSpace, Finlaysonilla. Osallistuminen ei vaadi teiltä kuin 2-3h aikainvestoinnin. Tulet paikalle, esittelet yrityksenne ja tapaat hyviä tyyppejä, helppoa eikö vain.

Mikä on TalentMeet – lue lisää täältä: http://www.trestart.fi/talentmeet/

Tampereen kaupungin TreStart-palvelu järjestää kuukausittain TalentMeet-tapahtumia, joissa pyritään matalalla kynnyksellä kohtauttamaan yrityksiä ja vapaana olevia osaajia keskustelemaan mahdollisuuksista yhteistyöhön ja työn tekemiseen monin eri tavoin (esim. freelancerina laskutuspalveluiden avulla, osuuskunnissa, vuokratyönä sekä erityyppisiä työllistämisen tukimuotoja hyödyntäen). Tilaisuudet ovat maksuttomia. Anna meille lupa auttaa – se ei sido sinua mihinkään!

Kannattaa ilmoittautua pikaisesti (viimeistään 25.8.), paikat täyttyvät nopeasti: info@trestart.fi

Tervetuloa mukaan!

-PeteV

PS:

TreStart -yhteisössämme on mukana runsaasti eri alojen osaajia. Kutsu tähänkin tilaisuuteen lähtee tuhansille vapaana oleville osaajille. Teimme marraskuussa 2016 kyselyn yhteisössämme ja yhteenvedon siitä voit lukea sivultamme: http://www.trestart.fi/millainen-on-vapaana-oleva-osaaja/