Haastepaja

Haastepajassa työtä hakevat osaajat pääsevät ratkomaan yrityksen haastetta pajatyöskentelyn keinoin. Yrityksen esittämä haaste voi liittyä esimerkiksi liiketoiminnan kehittämiseen, myyntiin ja markkinointiin, tuotteiden tai palveluiden kehittämiseen tai esimerkiksi henkilöstön hyvinvointiin. Haasteen teemalle ei ole rajoituksia.

Haastepaja on loistava mahdollisuus verkostoitumiselle sekä mahdollinen alku osallistujien ja yrityksen väliselle yhteistyölle! TreStart tukee ja ohjaa työskentelyä.

Haastepajan voima muodostuu monialaisesta osallistujaryhmästä, sillä kaikki osallistuvat erilaisella kokemus- ja osaamistaustalla. Haastepajaan osallistumiseksi ei vaadita haasteen esittäneen yrityksen toimialan koulutusta tai työkokemusta. Tärkeintä on osallistujien kiinnostus haastetta kohtaan ja motivaatiota työskennellä haasteen parissa! Haastepaja on sekä osallistujille että yrityksille vapaaehtoista ja maksutonta.

Toteutuneet haastepajat 2019:
Happy Or Not: Toukokuu 2019
Aseman Lukko: Elokuu 2019

Täältä näet haasteet, joihin haetaan osaajia sekä alkamisajankohdat. Tervetuloa mukaan!

Yritys, ilmoita haasteesi tai kysy lisää: info@trestart.fi

Haastepajan polkukuva:

Haastepaja on yksi tuotoksista Näyttämöt ja Kasvunpajat -hankkeesta

[image_with_animation image_url=”1808″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”]