TalentWebinaari

Mitä?

TalentWebinaari on yhteisöllinen, leppoisa ja mielekäs tapa saada ajankohtaista tietoa ja vinkkejä työnhaun ydinasioista. Katsomme ensin alan ammattilaisen laatiman webinaarin yhdessä TalentSpacessa suurelta valkokankaalta, ja sen jälkeen jaamme ajatuksia ja pohdimme teemaa yhdessä.

Miksi?

Webinaareja voi toki katsoa yksin kotona, mutta vertaispalaute ja muiden ajatukset ruokkivat oppimisprosessia ja tuovat sisältöjä lähemmäksi tosielämän tilanteita. Yhdessä opimme enemmän ja paremmin.

Keskusteleminen ja pohtiminen auttavat myös verkostoitumaan ja luomaan suhteita muiden osallistujien kanssa.

Tarjoamme tietenkin kupposen kuumaa ja pientä purtavaa henkisen ravinnon lisäksi!

Teemat:

Teemoissa keskitymme mm. työnhakijan henkilöbrändäykseen, SoMe- työkaluihin työnhaussa, oman osaamisen tunnistamiseen, piilotyöpaikkojen löytämiseen ja verkostoitumiseen. Voit myös ehdottaa sinua kiinnostavaa aihetta.

Talentwebinaareista tiedotetaan uutiskirjeessä, tilaa omasi täältä

To 30.3. klo 13-15

Vakuuttava CV kohta kohdalta

 

Tässä webinaarissa lähestymme vakuuttavan ansioluettelon kirjoittamista hyvin konkreettisesti. Rekrytoinnin ammattilaisen johdolla käymme läpi kohta kohdalta, miten asiat kannattaa CV:n missäkin kohdassa esittää ja miksi.

 

To 6.4. klo 9-11 
Soveltuvuusarviot


Perehdymme tässä webinaarissa soveltuvuustesteihin ja henkilöarviointiin yleisemminkin. Mitä testit yleensä sisältävät, onko niitä erilaisia? Miten testit tehdään ja voiko niihin valmistautua? Miten tuloksia tulkitaan?

 

Ti 11.4. klo 13-15

Verkostoituminen ja piilotyöpaikat

 

Julkisilla hauilla etsitään koko ajan vähemmän uusia kykyjä, sillä enenevä osa rekrytoinneista tapahtuu verkostojen kautta. Millaiset ovat sinun verkostosi ja ovatko ne ajan tasalla? Tiedätkö, miten verkostoja hyödynnetään työnhaussa ja piilotyömarkkinoilla? Tämä koulutus antaa näkemystä verkostoitumisen merkitykseen ja synnyttää ajatuksia oman verkoston rakentamiseen.
19.4. klo 9-11

Valmistautuminen haastatteluun

 

 

Työhaastattelu on erinomainen, usein ainutkertainenkin mahdollisuus tuoda osaamisensa esille. Miten haastatteluihin voi ja kannattaa valmistautua? Mitä rekrytoija sinulta odottaa? Onko haastatteluissa joku etiketti? Mitkä ovat yleisimmät kysymykset? Millaisia eri haastattelutekniikoita nykyisin käytetään? Miten käsitellä jännitystä?

 

27.4. klo 9-11 
Nykyaikainen työnhakuprosessi

 

 

Tehokas työnhaku lähtee oman osaamisen tunnistamisesta ja omien vahvuuksien markkinoimisesta työnantajalle. Miten kohdistat työnhakusi yrityskohtaisesti? Millainen CV herättää rekrytoijan mielenkiinnon? Osaatko tiivistää osaamisesi, vahvuutesi ja kokemuksesi siten, ettei siitä tule vain tylsää listausta ja kadota persoonaasi? Tässä koulutuksessa saat ammattirekrytoijan vinkit työnhaussa onnistumiseen niin vakuuttavan ansioluettelon, kohdistetun hakemuksen kuin kokonaisprosessinkin suhteen.