TalentMeet

 

Osaajien ja yritysten paikka tehdä tuttuuksia ja hahmotella yhteistyön mahdollisuuksia!

Yrityksissä on runsaasti tekemätöntä työtä osaaville tekijöille, mutta rekrytointi koetaan työlääksi ja palkkaamiselle voi olla korkea kynnys. Työnhakijoille puolestaan on tärkeää päästä henkilökohtaisesti tapaamaan työnantajia. Siksi tällaisille matalankynnyksen kohtaamisille on suuri tarve.

Mitä TalentMeet tarjoaa vapaana olevalle osaajalle?

TalentMeetissä vapaana oleva osaaja kuulee yrityksen 3 minuutin esityksen ja voi sen jälkeen miettiä, olisiko hänen osaamisellaan ja kokemuksellaan käyttöä yrityksessä. Yritysesittelyiden jälkeen hän voi jatkaa keskustelua yrityksen kanssa ja tarjota osaamistaan yritykselle vaikka Osaamitarjouksen avulla. Lue lisää Osaamistajouksesta (CallCard) täältä.

Mitä TalentMeet tarjoaa yritykselle?

Yritys tulee TalentSpace -tilaan osallistuakseen tapahtumaan, jossa 10 yritystä vuorollaan saa kolmen minuutin puheenvuoron esitelläkseen itsensä ja kuvaillakseen heillä olevaa tekemätöntä työtä. Esityksen jälkeen paikalla olevat osaajat kohtautetaan kaikkien yritysten kanssa yrityksille varattujen pöytien ääressä. Kohtaamisen tavoitteena on löytää osaajia mahdollisen yhteistyön aloittamiseksi. Yritys päättää sopivien henkilöiden kutsumisesta yritykseen jatkokeskusteluihin. TalentMeetin tarkoituksena on auttaa osaajia ja tekemätöntä työtä löytämään toisensa.

ILMOITTAUTUMINEN

Yritysten ilmoittautuminen: Voit ilmoittaa yrityksesi mukaan seuraavaan vapaaseen TalentMeet-ajankohtaan osoitteeseen info@trestart.fi. Julkaisemme yritykset Tapahtumat-sivulla kyseisen tapahtumatoteutuksen kohdalla. Muutokset ovat mahdollisia.

Osaajien ilmoittautuminen: ei ilmoittautumista.

Lisätietoja Arto Lammintaus, 040 685 9863, arto.lammintaus@tampere.fi,

Kaikki tulevat tapahtumat nostetaan Tapahtumat-kalenteriin. Seuraavan kahden viikon tapahtumista saat vahvistuksen uutiskirjeestämme.