TreStart-palvelut

TreStartissa keskeistä on yhdessä tekeminen, toisilta oppiminen, verkostoituminen ja uusien mahdollisuuksien luominen. Liike on tärkeintä!

AIHIO-Pajat

TreStartin toiminnan ytimessä on fasilitoitu AIHIO-pajatoiminta, jossa paikallisten yritysten kasvun haasteita ratkaistaan yhdessä eritaustaisten osaajien kesken. Se tarkoittaa 3 viikkoa kestävää vaiheittaista ryhmätyöskentelyä, jossa ideoidaan yrityksille toimenpide-ehdotuksia kasvun ja uuden työn synnyttämiseksi. Lue lisää Aihio-pajasta täältä

TalentMeet

Vapaamuotoisessa matalankynnyksen tilaisuudessa yritykset pääsevät lyhyen puheenvuoron jälkeen tutustumaan vapaana oleviin osaajiin ja heidän tarjontaansa. TalentMeet-tilaisuuksia järjestetään kuukausittain. Kysy lisää ja osallistu! Lue lisää TalentMeetistä tästä.

TalentSoffa

Focusoitu keskusteluhetki yrityksen tai aloitusvaiheessa olevan start-upin ja aiheesta erityisen kiinnostuneiden osaajien kesken. Oiva tilaisuus etsiä asiasta kiinnostuneita osaajia yhteistyön aloitukseen, ideoiden keräämiseen partnerien etsimiseen jne. Lue lisää TalentSoffasta täältä.

TalentSpace

Monikäyttötila Finlayssonilla on varattu TreStart yhteisön käyttöön. Tilaan voi vapaasti tulla aina, kun se on vapaana muilta tilaisuuksilta. Varaustilanteen voi tarkastaa TalentSpace- kalenterista.

Seuraava tapahtuma

Pääset kalenteriimme täältä: kalenteri

Näin AIHIO-prosessi toimii:

Käynnistys   =>

yritys esittelee teeman osaajille, ideointi polkaistaan aivoriihityökaluilla liikkeelle -> valikoituu eri näkökulmia ja niille omat työryhmät.

Seuranta   =>

kiihdytetään ideoiden jatkotyöstöä, sparrausta, ja valmistellaan myyntipuhetta ->työryhmän tavoite täsmentyy ja ratkaisun yksityiskohdat alkavat hahmottua.

Summaus   =>

niputtaa tehdyn työn. Tässä vaiheessa kirkastetaan tarve ja hyödyt, idean myynti ja se, mitä opittiin -> syntynyt ratkaisu ja siihen liittyvä myyntipuhe on viimeistä silausta vaille valmis.

Näyttämö

on tulosten läpikäymisen hetki. Ideoiden esitys yrittäjälle, oman osaamisen myymistä -> yhteistyön suunnittelu ja työllistymisen mahdollisuuksista sopiminen.